Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skil æggene. Pisk smør og sukker cremet og pisk æggeblommer og vaniljesukker i.
  2. Bland mel, bagepulver og salt og rør/ælt det i dejen. Pak dejen ind og sæt den i køleskab min. 1 time.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord i ca. 1/2 cms tykkelse og udstik den til ca. 80 runde eller hjerteformede kager.
  4. Læg dem på bageplader med bagepapir.
  5. Pisk æggehviderne let stive med sukker og vend hakkede nødder i.
  6. Læg en teskefuld nøddemarengs på halvdelen af kagerne og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
  7. Læg dem på en bagerist og lad dem afkøle.
  8. Pisk blødt smør sammen med fintrevet citronskal og flormelis og smag til med citronsaft.
  9. Læg en teskefuld citroncreme på halvdelen af kagerne og læg kagerne med nødder 10 ovenpå som låg.
Tips!
Opbevar kagerne uden fyld i en kagedåse og læg dem sammen med cremen umiddelbart før servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge