Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Perlebyg: Skyl perlebyggen i koldt vand. Kog 15-20 min. i rigeligt, letsaltet vand med laurbærblade, indtil kernerne er møre, men stadig har bid. Vandet sigtes fra, og perlerne løsnes evt. med en gaffel. Ved brug af hvedekerner: Læs kogetiden på pakken.
  2. Skær fisken i små stykker. Bland peberrod med honning, salt og eddike.
  3. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg alle grønsagerne under omrøring i 3-4 min., til de er tilpas sprøde.
  4. Tilsæt fisken, peberrodsblandingen og kogt perlebyg eller korn. Rør rundt i retten, læg låg på og lad retten trække ca. 5 min., til fisken er gennemvarm. Smag til med salt, eddike og peberrod og servér straks retten.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri