Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Nudelsalat med agurk og rejer
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 3 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ tsk salt
Dressing:
150 g rejer
Sådan gør du:
  1. Kog nudlerne efter pakkens anvisning, hæld dem på et dørslag og skyl dem i koldt vand.
  2. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i tynde skiver på skrå, drys dem med salt og lad dem trække 5 min. Hæld dem på en sigte.
  3. Rør vineddike, vin og tamari/soja sammen og tilsæt evt. finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  4. Vend nudlerne sammen med lidt af dressingen og anret i 2 skåle. Drys med agurk, rejer og peberfrugt og dryp resten af dressingen over.
  5. Server som frokostret eller et let aftensmåltid.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri