Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg nudlerne i blød i koldt vand 10 min. Tag dem op og skær dem i ca. 15 cm lange stykker.
  2. Læg dem i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække 1 min. og læg dem i koldt vand 1 min. Hæld dem på et dørslag.
  3. Hak hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint og rør det sammen med soja, limesaft og honning eller sirup.
  4. Vend nudlerne med dressingen og anret på salatblade på 4 tallerkner.
  5. Top op med roastbeef og ferskenbåde og drys lidt friske korianderblade over.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge