Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
  2. Tø rejerne op, hvis de er frosne, og lad dem dryppe af.
  3. Pres hvidløget, og bland det med rejerne. Pres limesaft over, og lad rejerne trække i køleskab, mens suppen tilberedes.
  4. Snit løg og hvidkål fint, og skær gulerødderne i stave.
  5. Kom karrypasta i en gryde, og svits grønsagerne heri i et par min. Tilsæt bouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i ca. 10 min., til grønsagerne er næsten møre.
  6. Halvér sukkerærterne, og kom rejer, nudler og sukkerærter i suppen. Varm den godt igennem.
  7. Servér suppen med brød, og pynt med finthakket mango og chili.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Diabetesforeningen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri