Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fjern evt. kedelige yderblade på spidskålene, og del dem i kvarter på langs. Grill dem på en meget varm grillpande eller på en grillrist i mindst 5 minutter på de to inderste sider – de må godt blive let brændte.
  2. Rist græskarkernerne på panden, til de popper. Drys lidt flagesalt over. Bælg ærterne. Pil rødløget, og hak det i fine tern.
  3. Varm panden op, og tilsæt olivenolien. Steg rødløget kort, til det bliver blødt, kom ærterne ved, og steg i et par min., til de tager farve. Krydr blandingen med salt og peber.
  4. Anret spidskålene med den skarpe side opad. Hæld 1 dl citronolie over, og krydr med havsalt og groft peber. Hæld ærte- og løgblandingen over, og drys til sidst med græskarkerner. Pynt eventuelt til sidst med lidt friske mynteblade og citronskal i strimler.
  5. Citronolie:
  6. Pil og snit løget i ringe. Riv skallen af citronen. Læg mynte, citronskal og rødløg i en glasflaske, og hæld olien over. Lad olien stå og trække i et par dage et køligt sted, inden du tager den i brug. Olien holder sig et par måneder ved stuetemperatur.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mette Løvbom fra kogebogen 'SalatTøsen – salater hele året rundt'

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri