Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Oksekødsgryde med svampe
(6 personer)
Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: ca. 1 time
Fryse-egnet
1-2 spsk mel
3 spsk olivenolie
1½ spsk tomatpuré
2 dl rødvin
2 spsk smør
Sådan gør du:
  1. Vend melet i kødterningerne og brun dem i olien i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt løg og gulerod og rør om. Rør tomatpuré ud i bouillon eller vand og hæld det i gryden sammen med rødvin.
  3. Læg låg på gryden og lad det simre sig mørt i godt 1 time.
  4. Rist imens de hele eller delte svampe i smørret i en lille gryde.
  5. Kom dem i retten til sidst og smag godt til. Drys retten med persille før servering.
  6. Løse ris eller kartoffelmos er velegnet som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge