Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun kødet på alle sider i varm olie i en stegegryde. Skru lidt ned for varmen, tilsæt løg og lad dem blive klare.
  2. Drys med mel og lad det suge fedtstoffet. Tilsæt derefter lakridsrødder, stjerneanis, peber, appelsinskiver, appelsinsaft, hvidløg og vand og krydr med salt.
  3. Lad retten simre under låg ca. 45 min., til kødet er mørt. Smag til med salt, peber og lakridspulver.
  4. Kartoffel-pastinak-mos: Kog kartofler og pastinakker møre i vand uden salt. Hæld kogevandet fra, men gem lidt. Mos kartofler og pastinak med et piskeris. Tilsæt piskefløde og derefter kogevand til passende blød konsistens. Smag til med salt og peber.
  5. Servér oksekødsragouten med mos og bønner.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge