Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl kartofler og skær dem i både. Blancher dem i kogende, letsaltet vand ca. 5 min. og læg dem i iskoldt vand.
  2. Lad dem dryppe godt af og vend dem så med olie, timian, salt og peber. Træk dem evt. på spyd og steg dem på grillen ca.10 min.
  3. Form kødet til 6 ruller og sæt dem på spyd.
  4. Steg dem på grillen ca. 10-12 min. – vend dem flittigt undervejs. Server med pomfritter og rouille.
Tips!
kødet er krydret med bacon og skal derfor ikke saltes. rester af stegte okseruller kan deles i mindre stykker og serveres i lunt pitabrød med salat og rouille. Okseruller med pomfritter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri