Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Hurtig hverdagsmad med smag af Østen.
Orientalsk wok med oksekød og rejer
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
1 tsk olie
2 tsk karry
2 tsk sojasovs
100 g rejer
Tilbehør: kogte ris eller nudler samt salat
Sådan gør du:
  1. Rens grønsagerne og skær dem i tynde strimler.
  2. Brun kødet i en varm wok med olie og tilsæt chili, champignon, gulerødder, porre og karry.
  3. Steg nogle min. under omrøring og tilsæt bouillon, peberfrugt, bambusskud og soja.
  4. Lad retten simre 8-10 min. og smag til med salt og peber.
  5. Tag wokken af varmen og vend rejerne i.
  6. Servér straks med det valgte tilbehør.
Tips!
Orientalsk wok med oksekød og rejer er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri