Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bestil kødet hos slagteren et par dage i forvejen.
  2. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en stor stegegryde med smør eller olie. Tag kødet op.
  3. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
  4. Svits løg, hvidløg og gulerødder i gryden og tilsæt timian, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt og peber.
  5. Læg kødet tilbage i gryden og giv det et opkog.
  6. Tilsæt tomater og vand, læg låg på og lad retten simre ved svag varme, til kødet er mørt – 1½-2 timer. Smag til med salt og peber.
  7. Anret med appelsingremolata: bland fintrevet appelsinskal med hakket persille og finthakket hvidløg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri