Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Lækker simremad - ossobuco, som her er tilberedt med øl, laurbærblade og sort peber.
Ossobuco med øl
4 personer
Arbejdstid: ca. 45 min.
Stege/kogetid: ca. 2 timer
Fryse-egnet (hvis kødet ikke er optøet)
2 spsk olivenolie
4 spsk hvedemel
Drys:
Sådan gør du:
  1. Skær et par snit i kanten af kødet i den tykke sene rundt om kødet og dup kødet med køkkenrulle. Brun kødet på begge sider i olie. Krydr med salt og peber og drys med mel.
  2. Læg både grønsager og laurbærblade i bunden af et ovnfast fad. Læg kødet ovenpå og tilsæt øl og vand op til kødet. Dæk fadet til, sæt det i ovnen og tænd den på 175 grader. Dampsteg kødet 11⁄2-2 timer, til det er mørt – vend det, når det er halvt færdigstegt.
  3. Skyl spelten i koldt vand og kog den i 20 min. i letsaltet vand. Hæld kogevandet fra og kom spelten i stegeskyen. Smag til med salt og peber. Anret retten på en tallerken, drys med persille og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri