Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Ovnbagt fisk med spinat og en mild ostesovs er en rigtig klassiker.
Ostegratineret fiskefad
4 personer
Arbejdstid: ca. 40 min.
Stege/kogetid: ca. 25 min.
Kødet er fryse-egnet
Ostesovs:
25 g smør
30 g mel
ca. 5 dl mælk
Tilbehør: tomatbåde og kartofler
Sådan gør du:
  1. Kog renset spinat i letsaltet vand i ca. 1 minut og lad vandet løbe fra. Er spinaten frossen, skal den overskydende vand knuges ud.
  2. Fordel spinaten i bunden af et ovnfast fad og krydr med salt, peber og muskatnød. Rul fiske- fileterne sammen og læg dem ovenpå spinaten.
  3. Ostesovs:
    Smelt smør i en gryde, drys melet i og lad det opsuge smørret. Pisk mælken i og kog under omrøring i 3-4 min. ved svag varme.
  4. Drys halvdelen af osten i sovsen, hæld den over fisken og spinaten og slut af med den sidste ost. Bag retten i ca. 15 min. i en 200 grader varm ovn.
  5. Anret den ovnbagte fisk med tomater og kogte kartofler og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri