Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader og smør en form (ca. 22x22 cm) med smør.
  2. Pisk æggene sammen med mel og hytteost/ fromage frais og tilsæt revet ost og skinke eller bacon.
  3. Krydr med (salt og) peber og fyld massen i formen.
  4. Bag den midt i ovnen i 35-45 min. – til den akkurat er gennembagt – tjek med en tandstikker.
  5. Lad æggekagen afkøle lidt, før den skæres i passende stykker og anrettes på et fad med salsa på toppen eller ved siden af i en skål.
  6. Pynt med frisk koriander eller persille.
Tips!
Tilsæt evt. lidt finthakket chili til æggemassen og tilsæt evt. 1-2 peberfrugter i tern stegt bløde i lidt olie
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri