Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Lækker bagt hvid fisk med citron-hollandaise og rosenkål.
Sådan gør du:
  1. Skær fisken ud i fire stykker og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag fisken i en 200 grader varm ovn ca. 15 min., til den er hvid og gennemvarm.
  2. Kog rosenkål og gulerødder i letsaltet vand 4-5 min., til de er tilpas møre. Lad vandet løbe af i et dørslag.
  3. Citron-hollandaise: Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål over et kogende vandbad. Er man hurtig til at piske, kan det gøres over svag varme direkte på blusset.
  4. Pisk kraftigt, til æggemassen er tyk og cremet. Tag gryden fra varmen. Hæld det smeltede smør i æggemassen under piskning. Først dråbe på dråbe og derefter i en tynd stråle. Sovsen må ikke blive mere end 70 grader varm, da den så kan skille. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Sovsen skal serveres, mens den er varm og frisklavet, men den kan holdes varm i et lunt vandbad.
  6. Anret fisken med grønsager, kogte kartofler, hollandaise og citronbåde.
Tips!
Klaret smør: Smelt smørret ved svag varme, så der kommer bundfald. Det rene smør kan bruges til sovser som hollandaise og bearnaise. Når man steger i klaret smør, kan temperaturen blive højere.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge