Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Klassisk ovnbagt fisk på små 40 minutter. Bon appetit.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Krydr den frosne eller friske fisk med salt og peber.
  2. Rens fennikelknolden, halver den og skær stokken ud. Skær resten ud i små tern. Vask eller skræl æblet og udkern det. Skær det i små tern.
  3. Rens forårsløgene og snit dem fint. Vend fennikel, æble og forårsløg sammen med citronsaft, olie, salt og peber.
  4. Fordel lidt af blandingen i et smurt ovnfast fad. Læg fisken over og fordel resten over fisken. Sæt fadet i ovnen 15-25 min. – til fisken er hvid og bagt.
  5. Server direkte fra fadet med brød, ris eller kartofler.
Tips!
Ovnbagt fisk er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge