Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Retten kan serveres både som for- og hovedret. Til en buffet til mange personer kan man bage en hel laksefilet og anrette på et smukt fad. Beregn 150 g laks pr. person til hovedret og ca. det halve til forret.
Sådan gør du:
  1. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
  2. Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud. Skær tomaterne i tern eller strimler.
  3. Skyl salaten, slyng den tør og hak den groft.
  4. Vend skalotteløg, tomater, rucola og kapers sammen med citronsaft og olivenolie. Krydr med friskkværnet peber.
  5. Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad og pensl dem med olivenolie.
  6. Krydr med salt og peber og steg dem under grillen i ovnen ca. 5 min.
  7. Læg laksestykkerne over på tallerkner og fordel tomatblandingen over dem.
Tips!
En hel laksefilet på ca. 1 kg bages ved 225 grader i ca. 20 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri