Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Ovnbagte chips
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
½ tsk groft salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
  2. Skrub eller skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Brug eventuelt et rivejern eller en mandolin.
  3. Vend dem med olie, læg dem på bageplader med bagepapir og drys med salt og peber. Bag dem gyldne og sprøde i 25-35 min.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri