Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Del hanen i lår og bryst og del stykkerne i halve, så der bliver 8 stykker i alt.
  3. Bland allehånde, salt og peber og gnid det i hanestykkerne.
  4. Brun dem på en pande med smør og læg dem over på et fad.
  5. Pil skalotteløgene og skær dem i kvarte. Skræl persillerødder og skær dem i grove stykker. Vend dem sammen med olivenolie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
  6. Brun dem i ovnen 10 min. Tag dem ud af ovnen og skru ned til 200 grader.
  7. Vend grønsagerne sammen med knust hvidløg, timian og laurbærblade og læg dem i bunden af et ovnfast fad.
  8. Læg hanestykkerneovenpå med skindsiden opad. Hæld vin og bouillon ved, så det lige netop ikke dækker – skindet skal stikke op over væsken.
  9. Sæt fadet i ovnen, til kødet er mørt og skindet sprødt – ca. 30 min.
  10. Hæld væsken over i en gryde og kog den lidt ind. Hæld den over grønsagerne og servér.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri