Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
En rigtig lækker ret, der både er velegnet til hverdag og til gæster. Kyllingeretten er med græsk inspiration.
Ovnstegt kylling med kartofler og tzatziki
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
½+½ spsk olivenolie
eller 1 tsk tørret oregano
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Vend kartoffelbåde med salt, friskkværnet peber og 1/2 spsk olivenolie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen ca. 35 min.
  3. Rør 1/2 spsk olivenolie med oregano, salt og peber. Vend rødløg og kød i oregano-olien og læg det i et ovnfast fad med bagepapir. Sæt det i ovnen 25 min.
  4. Tzatziki: Flæk 1/2 agurk på langs og skrab kernerne ud. Snit agurken i tynde skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min.
  5. Lad agurkestykkerne dryppe af og vend dem i 21/2 dl græsk yoghurt sammen med 1 fed knust hvidløg og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri