Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Prøv en sprød omgang kyllingebryst i ovnen med sennep og sesam.
Ovnstegt kyllingebryst med sennep og sesam
6 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: 50 min
Fritter:
1 spsk olivenolie
Dip:
1 stort bdt persille
2 spsk citronsaft
½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skrub eller skræl kartofler og rodfrugter og skær dem i ensartede grove stykker. Vend den med olivenolie, rosmarin, hvidløg, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen 45-50 min.
  2. Krydr kyllingekødet med salt og peber og pensl dem med sennep. Vend dem i sesamfrø og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stænk med olivenolie eller små klatter smør og sæt dem i ovnen ca. 20 min.
  3. Skyl og slyng persillen og hak den sammen med hvidløg i en foodprocessor. Tilsæt citronsaft og olivenolie og kør det glat. Rør persilledressingen sammen med yoghurt eller cremefraiche og smag til med salt, peber og spidskommen. Anret portionsvis eller på fade og i skåle.
Tips!
Ovnstegt kyllingebryst er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge