Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Prøv en kødfri dag og sæt i stedet tænderne i denne opskrift på paella med grønkål og svampe. Retten kan også serveres som tilbehør til et stykke kød.
Paella med grønkål og svampe
2 personer
Arbejdstid: 35 min.
Koge-/stegetid: 25 min.
Paella:
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
150 g ris
1½ dl hvidvin
1 tsk. paprika
Topping:
100 g rygeost
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Rens chilien for frø og mellemvægge, og snit den fint. Rib grønkålsbladene, skyl dem grundigt, og hak dem groft. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler.
  2. Brun champignonerne i en dyb pande med 1 spsk. olie. Tilsæt grønkål, og steg under omrøring, til kålen falder sammen – ca. 5 min. Krydr med lidt hvidløg, salt og peber, og hæld det over på en tallerken.
  3. Hæld det sidste olie i panden, og steg løg og peberfrugter bløde og blanke. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Vend risene i, til de er blanke. Tilsæt vin, og lad det koge næsten væk. Tilsæt bouillon og paprika, og lad risene simre uden låg, til de er møre (12-15 min. efter type). Rør af og til, og tilsæt mere bouillon eller vand om nødvendigt.
  4. Topping:
  5. Rør rygeost cremet med fløde, og smag til med salt og peber.
  6. Smag risene til med salt og peber, læg svampe og grønkål ovenpå, og dæk med låg. Lad det stå i ca. 5 min. ved svag varme, til alt er varmt og mørt.
  7. Servér paella med rygeostecreme og evt. ristet rugbrød
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri