Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerVegetarisk
Lækre mad-pandekager til en vegetarisk aften.
Pandekager med spinat og æg
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min.
Pandekagerne er fryse-egnede
Dej:
1 æg
1 dl mælk
¼ tsk salt
Fyld:
15 g smør
2 æg
Sådan gør du:
  1. Blend æg, mælk, mel og salt sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet 30 min.
  2. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. ½ dl dej pr. pandekage.
  3. Varm skyllet og slynget (eller optøet) spinat igennem i en gryde med smør og krydr med salt og peber. Slå æggene ud på en pande med lidt smør og lad dem stege ca. 5 min.
  4. Servér de varme pandekager med spinat og spejlæg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri