Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Klassiske pandekager med en lækker stikkelsbærkompot til
Pandekager med stikkelsesbærkompot
Ca. 10 pandekager
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 30-45 min.
Stikkelsbærkompot:
ca. 2 dl vand
Pandekager:
3 æg
1 tsk. sukker
1 knsp. groft salt
125 g hvedemel
Tilbehør: evt. vaniljeis
Sådan gør du:
  1. Nip blomster og stilke af stikkelsbærrene.
  2. Smelt sukker i bunden af en gryde. Tilsæt stikkelsbær, vand og vaniljekorn, og kog i ca. 3 min., til bærrene sprækker. Smag til med sukker.
  3. Pandekager:
  4. Slå æggene ud i en skål. Pisk dem med sukker, salt og mel, til det er uden klumper. Tilsæt mælk lidt ad gangen, og pisk dejen jævn. Stil på køl i mindst ½ time.
  5. Pisk dejen igennem, og tilsæt evt. lidt mere væske. Hæld dejen i en kande.
  6. Varm en pande godt op, og smelt en klat smør. Hæld ca. ½ dl dej på panden, og drej panden hurtigt rundt. Bag pandekagerne på begge sider et par min. Hold pandekagerne lune mellem to tallerkner.
  7. Server lune pandekager med syltede stikkelsbær og evt. is.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge