Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Pannacotta er en skøn klassiker, her serveres den med skønne syltede figner.
Pannacotta med syltede figner
(6 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
Køletid: 4-6 timer
Ingredienser:
6 blade husblas
250 g sukker
3½ dl mælk
Sådan gør du:
  1. Udblød husblassen i koldt vand. Kog sukker, fløde, mælk, vaniljekorn og vaniljestang igennem et par min. Tag gryden af varmen og og fjern vaniljestangen. Knug vandet af husblassen og smelt den i flødeblandingen. Hæld blandingen i 6 portionsforme og stil dem i køleskab 4-6 timer.
  2. Syltede figner: Kog 250 g tørrede figner i 3 dl portvin med 1 stykke hel kanel ca. 5 min. Tilsæt 1 dl sukker og kog ca. 5 min. Fjern kanelstangen og hæld det i et rent skoldet glas. Holdbarhed: ca. 1 uge i køleskab.
  3. Dyp formene forsigtigt i meget varmt vand. Løsn kanten med en lille kniv og vend desserterne ud på tallerkner. Pynt med syltede figner og evt. lidt mynte.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri