Annonce

Bliv abonnent på Hjemmet

Få 26 numre af Hjemmet + 2 Rosendahl fade

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet med lidt salt og peber og form det til 2 bøffer på de 2 skiver brød.
  2. Steg dem med kødsiden nedad på en pande med smør 4-5 min.
  3. Vend dem og steg dem til brødet er gyldent ca. 3 min.
  4. Anret pariserbøfferne med peberrod, rødløg, pickles, kapers, rødbeder og æggeblommer.
  5. Pynt med salatblade og persille.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri