Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørKødØvrigeKalorielet
En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.
Sådan gør du:
  1. Rist brødet let.
  2. Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
  4. Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge