Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør blødt smør og sukker godt sammen. Rør æggene i ét ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
  2. Rør 1 dl af citrussaften i sammen med den revne skal. Bland bagepulveret i sigtet mel og vend det i dejen.
  3. Kom dejen i en velsmurt springform, 23-24 cm i diam. og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 40-45 min.
  4. Tag den bagte kage ud af formen og prik den tæt med en strikkepind.
  5. Hæld forsigtigt resten af citrussaften over kagen, så kagen når at opsuge saften.
  6. Kagen kan nu flækkes til to bunde, og der lægges abrikos imellem og oven på bundene, eller den kan forblive hel med abrikosmarmeladen over.
  7. Dæk med let pisket flødeskum og sæt marcipankyllinger i pistaciemarcipanreder.
  8. Pynt med flækkede pistacier på flødeskummet.
  9. Kyllinger: Rul en nøddestor kugle til krop samt en mindre til hoved. Øjnene er hele nelliker og næbbet er et lille stykke rødt cocktailbær.
Tips!
I stedet for én stor kage, kan dejen fordeles i små papirsforme. Bagetiden er så 15 20 min. Pynt med glasur eller flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri