Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sæt vand med salt over til pastaen.
  2. Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på alle sider i ca. 10 min. på en pande ved middelvarme. Hæld fedtet fra panden. Hak tomaterne, og bland med baconen.
  3. Kog pastaen uden låg, og rør i gryden af og til. Læs kogetiden på pakken. Smag på pastaen, og kog den ikke længere, end at den stadig har bid. Tilsæt edamamebønnerne til pastaen de sidste 5 min. af kogetiden.
  4. Hæld pasta og bønner i et dørslag, og vend straks pastaen sammen med bacon og soltørrede tomater. Nyd retten frisklavet med et godt drys peber og frisk basilikum.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri