Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pasta og nudlerVegetarisk
Lækker vegetarisk pastaret med kastanjer og spinat.
Pasta med kastanjer & spinat
2 personer
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 spsk olivenolie
1-2 tsk citronsaft
Tilbehør: parmesan
Sådan gør du:
  1. Skær de rå kastanjer midt over med en skarp kniv og læg dem i en gryde med kogende vand i 3-4 min. Skyl kastanjerne i koldt vand og pil skallen af. Brug evt. en fladtang til at gribe om skallen, så selve kastanjen smutter ud.
  2. Skær evt. kastanjerne i mindre stykker og steg dem gyldne og næsten møre i 8-10 min. i en gryde med olivenolie. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg under omrøring 3-4 min. mere.
  3. Tilsæt fløde og renset spinat og kog sovsen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend kogt og afdryppet pasta i sovsen. Server retten med friskrevet parmesanost.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri