Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FjerkræPasta og nudler
Prøv en delikat pastaret med kylling og citron.
Pasta med kylling og citron
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
150-200 g tørret pasta
1-2 spsk olivenolie
1-2 kviste frisk rosmarin
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie.
  2. Tilsæt lidt frisk rosmarin, fintrevet citronskal, honning og fløde.
  3. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Lad det simre ca. 5 min.
  4. Vend det sammen med den friskkogte, afdryppede pasta og servér straks med brød.
Tips!
Pasta med kylling og citroner ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge