Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Form kødet til 8 små krebinetter, og krydr dem med salt og peber.
  3. Steg dem i olie på en pande, til de er gennemstegt (6-8 min. i alt).
  4. Hak løget.
  5. Skær courgette og peberfrugt i terninger.
  6. Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillon ved, og kog det sammen i 5 min. Vend pastaen i.
  7. Kom pastablandingen på et fad. Fordél krebinetter, halve cherrytomater, mozzarellaost i terninger og basilikum over. Servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge