Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Prøv en kødfri dag og sæt i stedet tænderne i denne opskrift på pasta med ovnbagte rodfrugter og grønkålspesto. Retten kan også serveres som tilbehør til et stykke kød.
Sådan gør du:
  1. Rodfrugter:
  2. Rens rodfrugterne, og skær dem i mundrette stykker. Vend dem med olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag rodfrugterne møre i ovnen ved 180 grader i 25-30 min.
  4. Pesto:
  5. Rist valnøddekernerne på en tør pande i 3-5 min., og afkøl dem.
  6. Skyl og rib grønkålsbladene, og blanchér dem i kogende, letsaltet vand. Tag dem op (gem vandet til pastaen), og læg dem i en skål med iskoldt vand. Dryp grønkålen godt af, pres væden ud, og hak den groft. Pil hvidløgsfeddet, og snit det fint.
  7. Hak nødderne i en foodprocessor, og tilsæt grønkål og hvidløg. Tilsæt olie og hytteost. Kør til passende konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  8. Pasta:
  9. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Dryp af, og vend med 3-4 spsk. pesto. Anret på 2 tallerkner sammen med rodfrugterne, og drys med chiliflager. Servér resten af pestoen i en skål.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri