Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Pasta med porrer og pocheret æg
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 spsk olivenolie
200-250 g lang pasta
2 æg
¼ l vand +
½ spsk eddike
Sådan gør du:
  1. Brun svampene på en pande med olie og tilsæt porrer og hvidløg. Steg under omrøring, til porrerne er bløde (5-8 min.) og krydr med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Sæt en lille sauterpande eller gryde over med vand og eddike og giv det et opkog. Skru ned, så vandet holder ca. 80 grader. Slå æggene ud i hver sin kop og drys med lidt salt og peber.
  4. Hæld forsigtigt æggene i vandet, ét ad gangen, og hjælp evt. hviden til at samle sig om blommen med en træske. Lad æggene pochere i ca. 4 min.
  5. Hæld pastaen i et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde. Vend svampe/ porreblandingen i og krydr med salt og peber.
  6. Fordel i 2 varme dybe tallerkner og læg et afdryppet, pocheret æg på hver portion. Drys med friskhakket persille og friskkværnet sort peber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri