Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pasta og nudler
Nyd tomaterne rå, når de er på toppen. Sæt aldrig dine tomater i køleskabet, så går smagen fløjten. Du skal derfor heller ikke sætte denne dejlige kolde sovs i køleskab. Opbevar den tildækket på køkkenbordet, og lav kun det, du skal bruge samme dag. Brug en evt. rest til bruschetta.
Pasta med rå tomatsovs
(2 personer)
Arbejdstid: 25 min.
Trækketid: 30 min.
Kogetid: 12 min.
Ingredienser:
1 fed hvidløg
1-2 spsk. saltede kapers
en håndfuld frisk basilikum
1 knsp. sukker
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Vask tomaterne, og skær dem i terninger. Pil hvidløgsfeddet, og hak det fint. Skyl saltet af kapersene, og hak dem. Skyl basilikumbladene, og riv eller klip dem i strimler. Bland det hele sammen med olie, og krydr med sukker, salt og peber. Dæk skålen til, og lad sovsen trække ved stuetemperatur i mindst 30 min.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld den i en sigte og derefter tilbage i den varme gryde. Læg sigten over gryden og hæld sovsen i, så saften drypper ned i pastaen. Fjern sigten, og varm pastaen igennem over varmen, til pastaen har opsuget sovsen. Anret i dybe tallerkner med resten af sovsen, ost og peber. Servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri