Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl spinaten grundigt, og kom den i kogevandet det sidste minut. Afdryp pasta og spinat i en sigte. Du kan også undlade at koge spinaten, så er 100 g nok.
  2. Skær laksen i 3 x 3 cm’s tern. Læg dem på bagepapir. Dryp fisken med olivenolie. Krydr med salt og peber. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe.
  3. Kog bouillon og citronskal op et par min. Tilsæt fløden, og kog det sammen 5-8 min. Vend pasta og spinat i saucen. Fordel laksen og halve cherrytomater over. Pynt evt. med reven citronskal og persillekviste.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri