Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær skinken i strimler. Pluk spinaten fri for stilke og skyl bladene grundigt i flere hold vand.
  2. Sæt en gryde vand over at koge til pastaen i. Tilsæt 1 tsk salt og kog pastaen efter pakkens anvisning.
  3. Vend afdryppet spinat i pastaen, når den er færdigkogt. Hæld hurtigt pasta og spinat på et dørslag, men gem ca. 1 dl af kogevandet.
  4. Sæt den varme gryde tilbage på komfuret og rør hvidløgsost til sovsekonsistens med lidt pastavand.
  5. Vend pasta, spinat og skinke i og smag til med salt og peber.
  6. Servér med brød.
Tips!
Pasta med spinat og skinke er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri