Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pasta med tun og kapers
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1+1 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Skyl kapersene fri for salt og tør dem i køkkenrulle. Rist dem sprøde på en pande med olie i ca. 5 min. og læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Bryd tunfisken i lidt mindre stykker i en skål og tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og 1 spsk citronsaft, salt og peber.
  3. Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend bønnerne i pastagryden de sidste 5 min. af kogetiden. Hæld vandet fra, vend tunfiskeblandingen i og rund af med olie.
  4. Anret i dybe tallerkner og drys de sprøde kapers over. Servér straks – evt. med parmesan.
Tips!
Du kan også runde retten af med ½-1 dl piskefløde i stedet for olie.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge