Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen ”al dente” efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte og kom den i en skål. Vend lidt olie i.
  2. Rist kyllingestrimlerne i smør på en pande i 4-5 min. Drys med salt og peber.
  3. Bland strimlerne i pastaen sammen med tomatbåde, bladselleri og peberfrugt.
  4. Pisk olie og citronsaft eller vineddike sammen og rør sennep i. Krydr med salt og peber. Vend marinaden i salaten.
  5. Kom salatblade i bunden af en skål og hæld kyllingesalaten over.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri