Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaen og krydr med citronpeber.
  2. Krydr kødet med salt og citronpeber og steg det på en pande med olie (hele kyllingebryster ca. 15 min. i alt/ kalkunschnitzler 3-4 min. på hver side).
  3. Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammen med fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
  4. Pisk sennep og citronsaft sammen og tilsæt 2 spsk olivenolie, salt og peber.
  5. Vend dressingen i pastasalaten og anret i en skål eller på to tallerkner. Pynt med persille.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge