Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En herlig sommervenlig gang pastasalat med delikate oksefrikadeller
Sådan gør du:
  1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør de andre ingredienser i. Form farsen til 24-28 små runde frikadeller og læg dem i køleskabet ½ times tid.
  2. Brun dem på en pande med olie, skru lidt ned og steg dem i alt ca. 8 min. Læg dem til afkøling.
  3. Gremolata: Bland persille, hvidløg og fintrevet citronskal.
  4. Kog pastaen efter pakkens anvisning og tilsæt de rensede bønner de sidste 4 min. af kogetiden. Hæld det hele i en sigte og skyl med koldt vand.
  5. Pisk citronsaft, balsamico og olivenolie sammen og krydr med chili, salt og peber.
  6. Vend pastaen og bønnerne med dressingen og tilsæt tomater. Anret med frikadeller og drys med gremolata.
Tips!
Pastasalat med oksefrikadeller er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge