Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Pastinak hører til de søde grønsager og passer derfor fint i denne pie, som er en slags lukket tærte.
Pastinakpie
4-5 personer
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
2 spsk sukker
125 g smør
1-2 spsk vand
Fyld:
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i melet. Kom vand i og saml dejen. Lad dejen hvile koldt, mens fyldet tilberedes. Pisk smør og farin sammen og pisk æggene i ét ad gangen.
  2. Bland den revne pastinak i sammen med appelsinskal og -saft. Vend det sigtede mel i. Rul 2⁄3 af dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt springform eller tærteform hermed. Kom fyldet i.
  3. Rul resten af dejen ud og udstik den i 8-10 cm runde plader, som lægges på fyldet. Pensl dejpladerne på fyldet med æg og drys med tesukker og hakkede nøddekerner.
  4. Bag pien midt i ovnen ved 200 grader i 40-45 min.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri