Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En klassisk dessert fra New Zealand – opkaldt efter den russiske balletdanser Anna Pavlova. Selvom det er en marengsdessert, kan bunden sagtens bages dagen før. Men kom først fyld på lige inden servering.
Pavlova med friske jordbær og kiwi
8 personer
Arbejdstid; 40 min.
Bagetid: Ca. 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
150 g flormelis
125 g marcipan
Endvidere:
½ liter piskefløde
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne meget stive og pisk halvdelen af flormelisen i lidt ad gangen.
  2. Vend resten af flormelisen i sammen med groftreven marcipan. Læg bagepapir på bagepladen og tegn en cirkel (24 cm i diam.) på bagepapiret. Fordel marengsmassen herpå. Bag den ved 135-140 grader i 45-50 min., eller til den er sprød.
  3. Bland sukker i jordbærrene og lad dem stå i 20 min., før 2 /3 af dem blandes i den stiftpiskede fløde.
  4. Lige inden servering: Kom flødeskum på marengsen og drys med resten af jordbærrene og kiwi.
Velbekomme!
Opskrifter: Thomas Hergaard
Foto: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri