Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Her har vi brugt den lækre peanutbutter eller jordnøddesmør i sprøde lækre småkager.
Peanutbutter-cookies
40 stk.
Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
100 g smør
100 g farin
100 g sukker
3 spsk mælk
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Pisk peanutbutter, smør, farin og sukker cremet og tilsæt æg, mælk og vaniljesukker. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og rør det i dejen sammen med de saltede peanuts.
  2. Form dejen til ca. 40 valnøddestore kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Giv dem et tryk med en gaffel og pres evt. lidt flere peanuts på dem som pynt.
  3. Bag kagerne 8-10 min. – de skal være gyldenbagte og sprøde udenpå og bløde indeni. Lad dem stå et par min. på pladerne, før de flyttes til afkøling på en rist. Opbevar cookies i en kagedåse.
  4. Erstat evt. de saltede peanuts med grofthakket mørk chokolade, rosiner eller soltørrede bær.
Tips!
Peanutbutter er en slags smør tilberedt af knuste ristede jordnødder. Det skal helst kun indeholde jordnødder og en smule salt – tjek varedeklarationen, for nogle producenter tilsætter både sukker og fedtstof. Peanutbutter bruges mest som smørepålæg, specielt i USA og Holland. Men i asiatiske og afrikanske lande bruges det også som smagsgiver i både kolde og varme retter.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri