Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tryk farsen ud af pølserne, og form den til små boller.
  2. Bring vand til pastaen i kog.
  3. Steg kødbollerne med hakket løg og hvidløg, chili og fintrevet citronskal. Når bollerne er gennemstegte, koges de af med citronsaft.
  4. Kom smør i en anden pande, og steg halve tomater kort.
  5. Kog pasta efter anvisning på pakken, men stop ca. 1 min., før de er færdige. Hæld vandet fra, men gem det, og kom pastaen i panden til tomaterne, og sving rundt. Kom lidt kogevand ved, drys med friskrevet ost og grofthakket basilikum. Ryst panden, så osten aldrig når at sætte sig i bunden af panden. Hæld de små kødboller over, og servér straks.
Tips!
Vi køber gode ferske pølser – både hos vores italienske købmand og i supermarkederne på tilbud. Vi elsker den italienske salsicce, men synes også, der findes andre rigtig gode ferske pølser i almindelig handel. Hvis vi køber en hel pakke, fryser vi dem i portioner af 2 eller 3 stykker. De kan tøs op lynhurtigt.
Velbekomme!
Opskrifter: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum
Foto: Jesper Glyrskov

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri