Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Pepperoniboller
8 stk.
Arbejdstid: 15 min.
Hævetid: 15 min.
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud på et stykke bagepapir og del den i 8 firkanter. Snit pepperonien i tynde strimler og fordel dem på midten af hvert dejstykke.
  2. Læg en kugle mozzarella ovenpå og luk dejen grundigt omkring fyldet.
  3. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hvile 15 min.
  4. Drys revet ost over bollerne og bag dem midt i ovnen ca. 15 min.
Tips!
Pepperoni er en krydret spegepølse – skinkestrimler kan også bruges.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri