Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Pigeonsorbet
4-6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Frysetid: 3-4 timer
Fryse-egnet
3⁄4 kg pigeoner
1 spsk citronsaft
1⁄4 l vand
75 g sukker
Sådan gør du:
  1. Vask æblerne og skær dem i både uden kernehus – der skal være 500 g.
  2. Kom dem i en gryde med 11⁄2 dl vand og kog dem helt møre under låg – ca. 8 min. Pres dem gennem en sigte og tilsæt citronsaft.
  3. Kog en lage af 1 dl vand og sukker og lad den blive kold. Rør sukkerlagen i æblepuréen og kør det til is i en ismaskine.
  4. Eller hæld det i en skål og sæt den i fryseren. Pisk sorbeten igennem hver halve time, til den har passende konsistens (3-4 timer).
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge