Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Pizza Margherita
(4 stk.)
Pizza Margherita
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: ca. 12 timer
Bagetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet
5-10 g gær
3½ dl vand
Topping:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren og rør den ud i lidt af vandet i en skål. Tilsæt resten af vandet, olie og salt. Rør mel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes.
  2. Ælt dejen grundigt, til den er glat og smidig. Læg dejen i en skål, dæk den til og sæt skålen i køleskab i ca. 12 timer.
  3. Ælt dejen igennem og form til 4 kugler. Lad dem hæve i ca. 30 min. og rul dem ud til runde pizzaer på ca. 30 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Topping: Pensl bundene med olivenolie. Fordél tomatskiver og mozzarella på toppen.
  5. Bag pizzaerne ved 250 grader i ca. 15 min., til de er gennembagte. Brug evt. en bagesten. Servér dem friskbagte og varme.
Tips!
Langtidshævet (koldhævet) pizzadej kan erstattes af en hurtighævet dej lavet af en lunken væske og med 2-3 gange så meget gær. Derved bliver hævetiden hurtigere, men smagen i dejen knap så markant.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge