Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
  2. Rul to pizzabunde ud og læg dem på bageplader med bagepapir.
  3. Bland sovsen med majskerner og skyllede, afdryppede kidneybeans. Krydr med salt og peber og fordél blandingen på bundene. Drys med ost og bag dem ca. 10 min. ved 225-250 grader.
  4. Servér med friskhakket koriander.
Tips!
Fyldet kan udvides med 200 g stegt hakket oksekød. Pizza a la Mexico er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/ opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri