Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Pizza bianco med parmaskinke og tallerkensmækkere
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: 1 time og 15 min.
Bagetid: 12 min.
Pizzadej:
15 g gær
2½ dl vand
1 tsk. havsalt
1 knsp. sukker
Fyld:
1 spsk. olivenolie
evt. 1 fed hvidløg
Topping:
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunkent vand, og tilsæt salt, sukker og fuldkornsmel. Tilsæt pizzamel lidt ad gangen, og ælt dejen blank og elastisk. Dæk dejskålen med plastfilm, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse på et lunt sted i ca. 1 time.
  2. Slå pizzadejen ned, og del den i 2-4 portioner. Form dem til kugler, og vend dem i mel. Lad dem hvile på køkkenbordet i 15 min.
  3. Sæt 2 bageplader i ovnen, og tænd på 250 grader varmluft eller mere, hvis den kan. Drys mel på bordet, rul dejkuglerne ud til flade cirkler, og læg dem på bagepapir.
  4. Fyld:
    Rør ricottaost sammen med olie, evt. hvidløg, salt og peber, og smør den på dejen, uden at smøre helt ud til kanten. Fordél tynde skiver mozzarella og friskrevet parmesanost på pizzaerne, og flyt dem ind på de varme bageplader. Bag dem i 10-12 min.
  5. Fordél parmaskinke i skiver og tallerkensmækkere på de friskbagte pizzaer, og servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri